Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
domcioo16 Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 08 Wrz 2010 12:55 Satio helloOX2 nie działa !  

Kupiłem satio ze starym softem. Zainstalowałem helloOX2 złamałem system a następnie uaktualniłem softa do R2AK007. Było wszystko ok aż do czasu kiedy zachciało mi sie sformatować karte pamięci. wywaliłem z niej wszystko no i włożyłem do telefonu. Aplikacje które były na telefonie działały ale nie miałem nigdzie Rom Patchera. Myślałem że aplikacje które mam na telefonie przeszkadzaja w tym i usunełem wszystkie. Zostałami tylko w aplikacjach ikona helloOX2 ale kiedy naciskam UnHack my phone wyskakuje info : Removing root cert. Czekam 10 min ale nic się nie dzieje. Pomocy!
Jack Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 08 Wrz 2010 04:27  

Soft ten jest na czas obecny nie do złamania

domcioo16 Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 08 Wrz 2010 07:47  

Zgadzam się. Ale na poczatku miałem stary soft na którym można było złamac system no i miałem złamanego ... Póżniej uaktualniłem softa do najnowszej wersji z zachowaniem wszystkich aplikacji i ustawień. Miałem najnowszego softa złamanego przed ponad 2 msc. Ale dzisiaj zachciało mi sie formatu karty micro sd i aplikacja została ale nie ma rompachera. A oczywiscie te3raz mi nie rozpakowuje. Może ktoś podrzuci mi folder z plikami z karty no i może jakos sie da to odzyskac?
Jack Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 08 Wrz 2010 08:08  

Nawet jak byś je otrzymał to nie wkleił byś ich do telefonu ponieważ zabezpieczenia nie pozwolą. Musisz się pogodzić że soft jest narazie nie do złamania

domcioo16 Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 08 Wrz 2010 08:11  

Ale słuchaj ... Tak na logike. Skoro miałem złamanego i usunełem tylko pliki z karty (w telefonie nic nie ruszane) no i gdybym wkleił te same by nie wydało ? Przeciez na karcie pamięci będą one wypakowane ... Masakra. Nie chce go sprzedawać bo to nówka. Ale jeśli nie zhakuje to go sprzedam w pi@#u ! : D

Hmm ... a rom patcher gdzie się instaluje ? W pamięci karty ... No wiec jak ją wyjmiesz to dalej masz zhakowanego fona ... no a jesli go wyłączysz np czcionka powróci ... wiec ja mam teraz tak jak bym nie miał włożonej karty. Hmm ... Wydaje mi się że jeśli podeśle ktoś mi pliki z satio to bedzie ok : D
nawet tak z czystej ciekawości chce się dowiedzieć.

Jeśli ma ktoś złamanego Satio proszę o podesłanie mi plików z karty pamięci. Prosze o pomoc!

---

No więc tak. Miałem najnowszy soft z orange. Zrobiłem downgrade softu i powróciłem do starszego. Przy okazji zrobiłem debrand telefonu, zhakowałem i zaktualizowałem do najnowszego softa z hackiem. Jeśli na forum nie ma dobrego poradnika chętnie go napisze. Czekam na odpowiedz: )
Jack Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 12 Wrz 2010 01:52  

To częsty myk że przy łamaniu starszego softu hack przechodzi na ten nowszy który na chwilę obecną jest nie do złamania. Nic nadzwyczajnego a po prostu wyleciało mi z głowy kod emotikony: :P . oczywiście jakiś profesjonalny poradnik mile widziany. temat rozwiązany. Zamykamy kod emotikony: :?:

domcioo16 Satio helloOX2 nie działa ! Napisany: 12 Wrz 2010 01:58  

Zamykamy. Ja juz uploaduje pliki no i zaraz napisze poradnik po swojemu kod emotikony: :)

Wątek zamknięty//Jackson