Autor Wiadomość
Learni Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 03 Wrz 2010 12:15 Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania...  

Mam kilka pytań (dot. N79):

1. Czy da się ustawić skrót w jakimś programie (np. Smart Settings lub innym), żeby bluetooth włączało się i wyłączało jednym wciśnięciem? Chodzi o takie coś wciskam skrót i włącza się bluetooth albo wyłącza, żeby nie trzeba było wchodzić do całego "menu" Bluetooth
2. Jak i czym można ustawić skrót do dowolnej aplikacji do przycisku "Multimedia"
3. Jeżeli wyśle sobie coś przez bluetooth to mam to w wiadomościach, jak wyślę plik .sis to gdzie go mogę fizycznie znaleźć na C? W jakim folderze? Żebym mógł sobie go przekopiować w dowolne miejsce?
4. Szukam też jakiegoś programu "latarka", obecnie korzystam z LightNight. Jest może taki którym można włączać to w stylu "on/off"?
5. Da się zrobić tak, aby na pulpicie cały czas wyświetlała mi się notatka, którą sobie ustawie? Tak jak w sonych ericssonach.
6. Chciałbym też aby na pulpicie wyświetlało sie coś takiego: godzina, sekundy, data, profil, stacja bazowa. Do godziny+sekund mam TimeBox a data/profil/stacja wyświetla mi pod nazwą sieci (domyślnie tak było w symbianie) tylko , że zmienia się to jakieś 15sekund, może można to jakoś manualnie sobie zmieniać?
7. Jest jakiś syntezator mowy na symbiana? ByMiLips nie ma polskich znaków, a pyGenerator jest masakrycznie ubogi...
8. Czy jest jakaś aplikacja która urochomi mi ponownie telefon? PyRestart u mnie nie działa, a z Taskmana nie korzystam tylko z handy...może jest jakiś inny program?
ziomek Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 03 Wrz 2010 01:42  

1. btswitch - poszukaj na necie tego programu
2.o ile się nie myle to jest do tego specjalny patch ale wyszło mi już głowy jak się nazywa poszukaj w dziale {modyfikacje rom} .
3. o ile masz zapis plików na c to będzie w c/private/mail2/ tam są foldery z plikami i rejestr odebranych plików smsów połączeń .
4. jest mase takich programów poszukaj na necie np: Fun Torch chyba Best Torch to potrafi .
5.a to już musisz poszuka po programach ale napewno jest .
6. nie znam się . ale jeśli lubisz takie rzeczy poszukaj programów typu :ramer,lockscreen,clocktop,slide helper, .
7.jest troche tego ale nie będą lepsze od ByMyLips
8.poszukaj programu reeboot

Learni Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 05 Wrz 2010 11:49  

Pytałem "A jakiś notatnik? Jakaś alternatywa dla DEdit?" ale zniknęło mi to pytanie i czyjaś odpowiedź... Ktoś mi naipsał nazwę programu ale nie pamiętam jaki to już był?
ziomek Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 05 Wrz 2010 06:09  

poszukaj programu active notes {ak.notatki- ewentualnie podesle ci na pw} jest to bardzo rozbudowany program wyglądem przypomina standardowy poradnik ale różni się tym że można dodać zdjęcia wideo a nawet muzyke do każdej notatki i ma mase zaawansowanych opcji .

Learni Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 07 Wrz 2010 12:57  

Ten ActiveNotes chyba nie działa na 9.3 FP2, bo mam "błąd systemu"
ziomek Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 07 Wrz 2010 01:33  

próbowałeś instalowac na karcie czy na telefonie .

Learni Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 08 Wrz 2010 10:49  

Tu i tu i nic. W ogóle teraz nie widzę ikonki ani nie ma go jbak. A jak chce instalować to pyta czy zastąpić, jak mam to teraz znaleźć i odinstalować?
Jack Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 08 Wrz 2010 12:48  

Spróbuj za pomocą menadżera aplikacji lub Uninstall King

Learni Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 08 Wrz 2010 01:34  

Nie ma w men.apl, próbowałem też z pyunistaller i też tego tam nie ma
Jack Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 08 Wrz 2010 04:26  

A uninstall king v1.2.0 który jest w aplikacjach s60v3 co na to?

ziomek Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... Napisany: 08 Wrz 2010 08:16  

Learni daj mi linka do tej aplikacji moze wina jest w instalce