| Autor |
Wiadomość |
| Learni |
Napisany: 03 Wrz 2010 12:15 Skróty, jak ustawić pod przycisk i inne pytania... |
|
|
Mam kilka pytań (dot. N79):
1. Czy da się ustawić skrót w jakimś programie (np. Smart Settings lub innym), żeby bluetooth włączało się i wyłączało jednym wciśnięciem? Chodzi o takie coś wciskam skrót i włącza się bluetooth albo wyłącza, żeby nie trzeba było wchodzić do całego "menu" Bluetooth 2. Jak i czym można ustawić skrót do dowolnej aplikacji do przycisku "Multimedia" 3. Jeżeli wyśle sobie coś przez bluetooth to mam to w wiadomościach, jak wyślę plik .sis to gdzie go mogę fizycznie znaleźć na C? W jakim folderze? Żebym mógł sobie go przekopiować w dowolne miejsce? 4. Szukam też jakiegoś programu "latarka", obecnie korzystam z LightNight. Jest może taki którym można włączać to w stylu "on/off"? 5. Da się zrobić tak, aby na pulpicie cały czas wyświetlała mi się notatka, którą sobie ustawie? Tak jak w sonych ericssonach. 6. Chciałbym też aby na pulpicie wyświetlało sie coś takiego: godzina, sekundy, data, profil, stacja bazowa. Do godziny+sekund mam TimeBox a data/profil/stacja wyświetla mi pod nazwą sieci (domyślnie tak było w symbianie) tylko , że zmienia się to jakieś 15sekund, może można to jakoś manualnie sobie zmieniać? 7. Jest jakiś syntezator mowy na symbiana? ByMiLips nie ma polskich znaków, a pyGenerator jest masakrycznie ubogi... 8. Czy jest jakaś aplikacja która urochomi mi ponownie telefon? PyRestart u mnie nie działa, a z Taskmana nie korzystam tylko z handy...może jest jakiś inny program? |
|
|
| ziomek |
Napisany: 03 Wrz 2010 01:42 |
|
|
1. btswitch - poszukaj na necie tego programu 2.o ile się nie myle to jest do tego specjalny patch ale wyszło mi już głowy jak się nazywa poszukaj w dziale {modyfikacje rom} . 3. o ile masz zapis plików na c to będzie w c/private/mail2/ tam są foldery z plikami i rejestr odebranych plików smsów połączeń . 4. jest mase takich programów poszukaj na necie np: Fun Torch chyba Best Torch to potrafi . 5.a to już musisz poszuka po programach ale napewno jest . 6. nie znam się . ale jeśli lubisz takie rzeczy poszukaj programów typu :ramer,lockscreen,clocktop,slide helper, . 7.jest troche tego ale nie będą lepsze od ByMyLips 8.poszukaj programu reeboot
Napisany: 05 Wrz 2010 11:49 |
|
|
Pytałem "A jakiś notatnik? Jakaś alternatywa dla DEdit?" ale zniknęło mi to pytanie i czyjaś odpowiedź... Ktoś mi naipsał nazwę programu ale nie pamiętam jaki to już był? |
| |
| ziomek |
Napisany: 05 Wrz 2010 06:09 |
|
|
poszukaj programu active notes {ak.notatki- ewentualnie podesle ci na pw} jest to bardzo rozbudowany program wyglądem przypomina standardowy poradnik ale różni się tym że można dodać zdjęcia wideo a nawet muzyke do każdej notatki i ma mase zaawansowanych opcji .
Napisany: 07 Wrz 2010 12:57 |
|
|
Ten ActiveNotes chyba nie działa na 9.3 FP2, bo mam "błąd systemu" |
| |
| ziomek |
Napisany: 07 Wrz 2010 01:33 |
|
|
próbowałeś instalowac na karcie czy na telefonie .
Napisany: 08 Wrz 2010 10:49 |
|
|
Tu i tu i nic. W ogóle teraz nie widzę ikonki ani nie ma go jbak. A jak chce instalować to pyta czy zastąpić, jak mam to teraz znaleźć i odinstalować? |
| |
| Jack |
Napisany: 08 Wrz 2010 12:48 |
|
|
Spróbuj za pomocą menadżera aplikacji lub Uninstall King
Napisany: 08 Wrz 2010 01:34 |
|
|
Nie ma w men.apl, próbowałem też z pyunistaller i też tego tam nie ma |
| |
| Jack |
Napisany: 08 Wrz 2010 04:26 |
|
|
A uninstall king v1.2.0 który jest w aplikacjach s60v3 co na to?
Napisany: 08 Wrz 2010 08:16 |
|
|
Learni daj mi linka do tej aplikacji moze wina jest w instalce