|
Śmieszne cytaty z gg
-------------
<nokik> link ze znanego portalu spolecznosciowego <simon> lol? ;/ co to jest? ;/ <nokik> moja mama <simon> a to sory
-------------- <blondynka> odpowiedz mi tak lub nie, ok? <facet> ok <blondynka> dlaczego mezczyzni zartuja z blondynek? <facet> tak
-------------- <adam3> jak ma wlasciwie na imie ta twoja szanowna małżonka? <krzyz> Agata <krzyz> nie! Ania.. <krzyz> Ania, Ania
-------------- <unknown> no ja pierdole -.- <cumuo> ??? <unknown> sprzedaje tą giere na allegro, mówiłem ci.. <cumuo> niom, no i? <unknown> jakiś debil do mnie pisze maila, " dzień dobry jestem zainteresowany pańską aukcją proszę sie ze mną skontaktować i tu numer tel." dzwonie do kolesia, i tak wyglądała rozmowa: <ja> witam, miałem się skontaktować w sprawie tej gry z mojej aukcji... <klient> dzieki za kontakt, mógłby mi pan powiedziec jakie to panele i gdzie je kupić?? <ja> jakie panele? to pomyłka chyba... <klient> nie pomyłka, te panele co na nich gra leży na zdjęciach... <unknown> takie rzeczy to tylko w polsce... <cumuo> pwnt oO
------------
<Ojciec> jak tam w pracy? <Maciek> czy ja się Ciebie pytam po wyjściu z kibla jak w nim było?
------------
<pero> Ej... jesli dziewczyna mi powiedziala ze oblala test ciazowy, to znaczy ze jest czy ze nie jest w ciazy? ;/ <qba> ...To znaczy ze wlasnie czeka na wyniki
-----------
<Minor> słyszałeś ze Tomek miał wypadek?? <Quak> No, nic nowego:P co jakis czas mu sie stanie coś <Quak> a on sie cieszy i tylko kase za odszkodowania liczy. <Minor> Ale ten wczoraj, słyszałes?? <Quak> Nie.. <Minor> To słuchaj, przechodził ze mp3 po pasach.. i przyjabała w niego eLka <Quak> Heheh:P Współczuje temu co sie uczył.. <Minor> Czekaj, tak w niego przyjebała.. ze wpadł przez przednia szybe do srodka <Minor> ale jakims cudem nie stracił przytomnosci... <Minor> a tam za kółkiem.. fajna dziewczyna <Minor> i tak lezał sobie, i wali "to co mała, chyba jedziemy do szpitala??"
-------------
<x> ale dzisiaj dostalem ;O <y> od kogo!? <x> a od laski... <y> a za co? O.o <x> no jestemy u mnie na lozku, Ona od pasa w gore rozebrana i ja Ja tak masuje, ciemno i wogole... <y> no i za to dostales? <x> nie no, i sobie mysle ze takie dziwne uczucie ze jak przesuwam rece po brzuchu w gore to nie ma tam stanika.. <y> ? <x> no i Jej powiedzialem : "takie dziwne uczucie jak jade rekami w gore a tam nic niema" <y> uu epic fail