| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | ||
| Sygic Drive Mobile 7.71 by Xury Najnowsza wersja programu Sygic Drive Mobile o numerze 7.71 (nie mylić z McGuider) Zainteresowanych zapraszam także na stronę producenta: sygic.com Program w 100% zwitaminizowany, nie wymaga żadnej rejestracji. Wszystkie funkcje sprawne. Aby zainstalować należy podłączyć telefon w trybie transferu danych i wrzucić foldery: drive, res, maps oraz plik .sis podpisany swoim certyfikatem na kartę. Odłączyć telefon i rozpocząć instalację z menadżera plików. W paczce znajdują się pliki instalacyjne dla Symbiana S60v3 i dla S60v5, najnowsza mapa 2009.3, trochę POI + dźwięki ostrzegawcze. Jednym słowem jest wszystko co potrzebne do nawigacji po Polsce. Download: Pobieranie / Download:
Fotoradary stałe podzielone na ograniczenia prędkości: Pobieranie / Download:
JAK CHCECIE MAPY TO PISAĆ!!! _________________ |
||
| adineo | ||
| Gdzie zdobyć mapy UK lub całej Europy?? | ||
| marcinq24 | ||
nie wiem czemu ale po zainstalowaniu program normalnie lapie odpala prawie wszystko jest ok tylko nie ma napisow w ogole nie jest nic opisane nawet nie mozna wybrac celu nic bez opisu!!! instalowalem odinstalowu\ywalem chyba wszystko robilem ale nie ma napisow [jesli mozesz to pomoz... co zrobic zeby zainstalowac z opisem hmm jezyk wybieralem polski angielski i nic same ikony puste ulice nic nic nic a zapowiadalo sie super prosta sprawa juz doszedlem nawigacje smiga i jest super a taka prosta sprawa heh |
||
| FirstLady | ||
| hej! to powiedz jak do tego doszles bo ja tez mam ten problem ze same ikonki bez napisow.!!! dzieki z gory! |
||
| marcinq24 | ||
| Bynajmniej u mnie zrobiłem tak. Na pewno masz zainstalowany Python, odinstaluj tyko PIPS i ja zainstalowałem z osobnego pliku pips_nokia_1_3_SS ale nie musisz instalować jak nie chcesz. Teraz powinien zacząć działać. wiesz z tym .. '' Na pewno masz zainstalowany Python '' to za pewne nie masz zainstalowanego bo bys nie pisal hiehie pozdrowiam |
||
| gova | ||
prosze bardziej szczegółowo bo coś mi to nie fuka. podpisałem aplikacje , wrzuciłem na karte i zainstalowałem ale aplikacja niechce sie uruchomic no instalacja trwała 3 sekundy na tyle mega to coś za szybko. mam tel. 5800mx . aplikacje podpisałem na OPDA stronie. dzięki z góry a no i prosił bym o mapy na iberie( hiszpania , portugalia itd.) |
||
| FirstLady | ||
| hi! potrzebuje mape Niemiec!! | ||
| d00b | ||
Wkrótce wrzucę najnowsze mapy. Proszę o cierpliwość _________________ |
||
| marcinq24 | ||
| moja cierpliwość się powoli kończy, a w ogóle to nie masz ich bo nie ma ich na oficjalnej stronie sygic'a hehe o gościu coś się jaja robi ale to nie na miejscu!! // Kolego, wrzucenie takich map też troszkę czasu zajmuje. Zwłaszcza, że odsiebie przestało działać, ponad 70% muszę wrzucać od nowa.. / Innominate. |
||
| burango | ||
| Witam, mam nokia 5530 z symbianem s60 5th i jak odpalam plik instalacyjny pojawia sie komunikat: blad certyfikatu, skontaktuj sie z dostawca. Ktos wie co mozna z tym zrobic?? Pozdrawiam |
||
| marcinq24 | ||
| o rety gościu !! tego masz tyle na forum, że aż glowa boli !!!! musisz podpisac plik swoim certyfikatem ! jeśli nie wiesz jak to zrobić to wejdź na allegro i zakup to bedziesz sam podpisywał sobie pliki instalacyjne i już nie bedziesz miał więcej problemu z tym pozdrawiam |
||
| warmiak | ||
| Witaj Romuś. Mam do Ciebie prośbę. Jak będziesz na nowo podawał mapki to proszę Niemcy i Francję (ale nie tak jak na rapid po 100mb- nie mam konta premium) Z góry wielkie TNX. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |