Autor Wiadomość
Romuś Sygic Drive Mobile Napisany: 16 Maj 2009 08:50 Sygic Drive Mobile  

Sygic Drive Mobile 7.71 by Xury

Najnowsza wersja programu Sygic Drive Mobile o numerze 7.71 (nie mylić z McGuider)
Zainteresowanych zapraszam także na stronę producenta: sygic.com

Program w 100% zwitaminizowany, nie wymaga żadnej rejestracji. Wszystkie funkcje sprawne.

Aby zainstalować należy podłączyć telefon w trybie transferu danych i wrzucić foldery: drive, res, maps oraz plik .sis podpisany swoim certyfikatem na kartę. Odłączyć telefon i rozpocząć instalację z menadżera plików.

W paczce znajdują się pliki instalacyjne dla Symbiana S60v3 i dla S60v5, najnowsza mapa 2009.3, trochę POI + dźwięki ostrzegawcze. Jednym słowem jest wszystko co potrzebne do nawigacji po Polsce. kod emotikony: :)

Download:

Pobieranie / Download:

Fotoradary stałe podzielone na ograniczenia prędkości:

Pobieranie / Download:

JAK CHCECIE MAPY TO PISAĆ!!!

adineo Sygic Drive Mobile Napisany: 30 Sie 2009 07:35  

Gdzie zdobyć mapy UK lub całej Europy??
marcinq24 Sygic Drive Mobile Napisany: 18 Wrz 2009 06:48 problem  

nie wiem czemu ale po zainstalowaniu program normalnie lapie odpala prawie wszystko jest ok tylko nie ma napisow w ogole nie jest nic opisane nawet nie mozna wybrac celu nic bez opisu!!! instalowalem odinstalowu\ywalem chyba wszystko robilem ale nie ma napisow kod emotikony: :(

[jesli mozesz to pomoz... co zrobic zeby zainstalowac z opisem hmm jezyk wybieralem polski angielski i nic same ikony puste ulice nic nic nic a zapowiadalo sie super

prosta sprawa juz doszedlem nawigacje smiga i jest super a taka prosta sprawa heh
FirstLady Sygic Drive Mobile Napisany: 21 Wrz 2009 04:58 tez nie mam napisow!!!!  

hej!
to powiedz jak do tego doszles bo ja tez mam ten problem ze same ikonki bez napisow.!!!

dzieki z gory! kod emotikony: :cry:
marcinq24 Sygic Drive Mobile Napisany: 21 Wrz 2009 06:43  

Bynajmniej u mnie zrobiłem tak.

Na pewno masz zainstalowany Python, odinstaluj tyko PIPS i ja zainstalowałem z osobnego pliku pips_nokia_1_3_SS ale nie musisz instalować jak nie chcesz.

Teraz powinien zacząć działać.

wiesz z tym .. '' Na pewno masz zainstalowany Python '' to za pewne nie masz zainstalowanego bo bys nie pisal hiehie
pozdrowiam
gova Sygic Drive Mobile Napisany: 23 Wrz 2009 08:23  

prosze bardziej szczegółowo bo coś mi to nie fuka. podpisałem aplikacje , wrzuciłem na karte i zainstalowałem ale aplikacja niechce sie uruchomic no instalacja trwała 3 sekundy na tyle mega to coś za szybko. mam tel. 5800mx . aplikacje podpisałem na OPDA stronie. dzięki z góry
kod emotikony: :) a no i prosił bym o mapy na iberie( hiszpania , portugalia itd.)
FirstLady Sygic Drive Mobile Napisany: 27 Wrz 2009 09:25 nowe mapy?  

hi! potrzebuje mape Niemiec!!
d00b Sygic Drive Mobile Napisany: 28 Paź 2009 06:15  

Wkrótce wrzucę najnowsze mapy. Proszę o cierpliwość kod emotikony: :)

marcinq24 Sygic Drive Mobile Napisany: 04 Lis 2009 08:11  

moja cierpliwość się powoli kończy, a w ogóle to nie masz ich bo nie ma ich na oficjalnej stronie sygic'a hehe o gościu coś się jaja robi ale to nie na miejscu!!

// Kolego, wrzucenie takich map też troszkę czasu zajmuje. Zwłaszcza, że odsiebie przestało działać, ponad 70% muszę wrzucać od nowa.. / Innominate. kod emotikony: ^_^
burango Sygic Drive Mobile Napisany: 11 Lis 2009 12:54  

Witam, mam nokia 5530 z symbianem s60 5th i jak odpalam plik instalacyjny pojawia sie komunikat:

blad certyfikatu, skontaktuj sie z dostawca.

Ktos wie co mozna z tym zrobic??

Pozdrawiam
marcinq24 Sygic Drive Mobile Napisany: 11 Lis 2009 01:41  

o rety gościu !! tego masz tyle na forum, że aż glowa boli !!!! musisz podpisac plik swoim certyfikatem ! jeśli nie wiesz jak to zrobić to wejdź na allegro i zakup to bedziesz sam podpisywał sobie pliki instalacyjne i już nie bedziesz miał więcej problemu z tym
pozdrawiam
warmiak Sygic Drive Mobile Napisany: 13 Lis 2009 11:24  

Witaj Romuś.
Mam do Ciebie prośbę.
Jak będziesz na nowo podawał mapki to proszę Niemcy i Francję (ale nie tak jak na rapid po 100mb- nie mam konta premium)
Z góry wielkie TNX.
1 2 3 »