| Autor |
Wiadomość |
| Jack |
Napisany: 23 Lip 2010 06:34 |
|
|
Wyłącz a gps
Opis:- - Wchodzimy w Ustawienia>Ogólne>Pozycjonowanie>Metody pozycjonowania
- Od zaznacz wszystko oprócz pozycji "Integrated GPS dla telefonów z wbudowanym odbiornikiem GPS a dla innych zostaw zaznaczone Bluetooth GPS
| s4all |
Napisany: 26 Lip 2010 06:19 |
|
|
Nawigacja jest zupełnie za FREE jedyne co musisz zrobić to wyłączyć A-GPS tak jak kolega wyżej napisał |
| |
| nathiel |
Napisany: 29 Lip 2010 02:09 |
|
|
A powiedzcie mi drodzy przyjaciele, skąd wziąć aktualne mapy krajów: -Niemcy -Francja -Hiszpania -Szwajcaria -Czechy -Luksemburg |
| |
| arturo1 |
Napisany: 01 Sie 2010 02:28 |
|
|
Interesuje mnie nawigacja bez podpisywania. Garmin odpada, bo nie jest dokładny. Niech nikt nie pisze że Garmin jest dokładny, bo mam wgranego na nokii i nie jest dokładny.
Napisany: 01 Sie 2010 09:26 |
|
|
Przecież podpisanie np. nawigacji to parę sekund Wystarczy że raz wyrobisz sobie certyfikat Opisów jest masa na Forum |
| |
| braveheartt |
Napisany: 21 Sie 2010 01:29 |
|
|
Gdzie mozna dorwac mapy innych krajow europy (interesuje mnie mapa Czech i Austrii oraz Słowacji) |
| |
| Mati18cc |
Napisany: 26 Sie 2010 01:11 |
|
|
Witam. Mam SE Satio i navi elegancko się instaluje ale przy odpalaniu pojawia się błąd "Disc error". Wie ktoś co na to poradzić? Pozdro. |
| |
| pleox |
Napisany: 26 Sie 2010 10:52 |
|
|
mati tez tak miałem jak skopiowales na karte pamieci to nie do jednego folderu tylko rzuc odrazu na karte i bedzie działało ja na poczatku utworzylem katalog na karcie syginic i nie działało . |
| |
| Mati18cc |
Napisany: 27 Sie 2010 10:41 |
|
|
Dzięki pleox. Wszystko śmiga bardzo fajnie... Maiłem trochę problemów bo Sygic nie chciał znaleźć w moim komie odbiornika GPS ale sobie poradziłem . Pozdro. |
| |
| kolix |
Napisany: 28 Sie 2010 08:04 |
|
|
A jak zainstalowałem włączam i pisze disc error co zrobić?? |
| |
| Jack |
Napisany: 28 Sie 2010 09:14 |
|
|
Musisz skopiować pewien katalog do karty pamięci. Wygoogluj "sygic mobile disc error" i wszystkiego się dowiesz
Napisany: 28 Sie 2010 04:15 |
|
|
kolix napisał/a:- A jak zainstalowałem włączam i pisze disc error co zrobić??
musisz wrzucić foldery: RES,MAPS,DRIVES bezpośrednio do głównego katalogu karty pamięci(nie twórz żadnych innych folderów!!!!) i zainstaluj SYGIC-wszystko musi działać jak należy |
| |