| Autor |
Wiadomość |
| kolix |
Napisany: 29 Sie 2010 10:01 |
|
|
Mam dalszy problem zarejestrowałem mapę europy i pisze instaluje i później jak chce nacisnąć szukanie albo mapy to nie działa. I wyzej Jackson, napisal jak wyłączyć A-gps ale nie wiem bo w nokii 5800 nie mogę tego znaleźć tych funkcji. Dzieki |
|
|
| Jack |
Napisany: 29 Sie 2010 10:22 |
|
|
Opis:- aplikacje > lokalizacja > ustalenie pozycji > metody ustalania pozycji > wspomaganie gps
Napisany: 30 Sie 2010 10:32 |
|
|
A te inne odznaczyć i zaznaczyć tylko wspomaganie gps. I czy na pewno się wtedy nie płaci?? |
| |
| Jack |
Napisany: 30 Sie 2010 12:45 |
|
|
ustawieniach -> ogólne -> Pozycjonowan. -> Metody Pozycjonowan. -> Wspomaganie GPS i Bazująca na sieci!
Będzie darmowe i nie będzie się płacić
Napisany: 31 Sie 2010 09:28 |
|
|
A czy są jakieś inne glosy jak tak to poproszę jeśli ktoś ma. Dzieki |
| |
| speedie06 |
Napisany: 31 Sie 2010 11:30 |
|
|
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem SE Satio.
Mam problem ;/ wszystko idzie pieknie ladnie az do czasu. Po instalacji uruchamiam programik, uruchamiam w j. angielskim, daje aktualizacja reczna i kapa wyskakuje mi jakis kod, ktory musze wpisac na stronie sygic bo potrzeba pobrac jakis klucz ;/ a nic nie ma o tych rubrykach ;/
aha i jest jeszcze jeden problem nie posiadam kodu produktu bo tel kupilem na allegro tylko z ladowarka ;/
Prosze o pomoc.
Z Gory Dziekuje. |
| |
| AviRex31 |
Napisany: 03 Wrz 2010 07:07 |
|
|
Musiałeś chyba coś źle zaznaczyć speedie06 bo przy rejestracji ręcznej nie wchodzi na stronę sygic. Też mam telefonik od SE i u mnie śmiga aż miło Ściąg jeszcze raz pliki z 1. posta, wyrzuć wszystko co wrzuciłeś na fona i zainstaluj ponownie tak jak napisane w 1. poście. Aha i nie aktualizuj programu. Zrób pierwsze na tej wersji która jest, a później się baw w aktualizacje. Może nowsze wersje mają inne sposoby rejestracji Tak więc reinstalka po wcześniejszym wyrzuceniu starych plików sygic'a i nie zgadzaj się na aktualizację po włączeniu programu Powinno działać |
| |
| Kajluk |
Napisany: 19 Wrz 2010 05:26 |
|
|
mam problem z wygenerowaniem klucza podaje moj id a jak wpisuje ten klucz to mam komunikat zly klucz |
| |
| kermit87 |
Napisany: 20 Wrz 2010 09:31 |
|
|
Czy do tej nawigacji trzeba najpierw złamać system? |
| |
| chucky |
Napisany: 20 Wrz 2010 10:15 |
|
|
kermit87, nie
Napisany: 26 Wrz 2010 01:05 |
|
|
Mam jeszcze jeden problem, po zainstalowaniu aplikacji, wszystko działa jak trzeba ale, nie mam możliwości wpisania miasta docelowego z innego panstwa jak polska. Wczytuje normalnie mapę europa. O co chodzi? |
| |
| bartek50003 |
Napisany: 06 Paź 2010 01:22 |
|
|
Na pewno masz całą mape euroey, czy tylko SMM10 Europe?