| Autor |
Wiadomość |
| Cantina |
Napisany: 24 Cze 2009 11:38 Taniec |
|
|
Temat założyłam, ponieważ sama tańczę i miło by było gdyby na forum znaleźli się też inni, z którymi można na ten temat ciekawie porozmawiać . Zapraszam
| Bonus |
Napisany: 03 Lip 2009 01:52 |
|
|
Chętnie porozmawiał bym z tobą ale nie wiele wiem na ten temat. Tańcze tylko na imprach.. nie mam określonego stylu.. poprostu tańcze tak jak potrafie i jak narazie sprawia mi to pzyjemność a i partnerki nie narzekaja...(bo chyba o to w tańcu chodzi.. ) a no i muzyka.. jezeli chodzi o mnie to muzyka klubowa.. strasznie nie lubie metalu czy jakiegoś hardrocka, nie wyobrażam sobie jak można przy tym tańczyć.. (oczywiście bez urazy dla ludzi którzy słuchają tej muzyki )
A ty należysz do jakiegoś zespołu tanecznego czy dopiero uczysz się tańczyć..?? |
| |
| Cantina |
Napisany: 05 Lip 2009 10:23 |
|
|
Należę do grupy tanecznej - taniec towarzyski itp.
/ ja też d00b
Napisany: 05 Lip 2009 12:09 |
|
|
Ja pogo na koncertach odwalam, to też taniec, nie?
Napisany: 05 Lip 2009 04:38 |
|
|
No pewnie . Przynajmniej coś się ruszasz, a nie jak niektórzy .
Napisany: 05 Lip 2009 06:56 |
|
|
Ha! A ile po conajmniej trzech kawałkach kalorii tracę... ;d
Napisany: 05 Lip 2009 07:56 |
|
|
Haha . A przydaje się? W ciągu 2h tańca zrzucasz około 2 kg
Napisany: 05 Lip 2009 09:24 |
|
|
I nastepnie przy obiedzie zyskuje 3 kilo
Napisany: 06 Lip 2009 07:50 |
|
|
Inspiracja, na 2h nie mam już siły, chyba, że z dużymi przerwami ziomekthebest, kurde, jakie Ty obiady jesz
Napisany: 06 Lip 2009 07:52 |
|
|
To muszą być takie obiady meeeega! Takie co mają około 15000 kcal . A no to niedobrze, że nie masz siły .
Napisany: 07 Lip 2009 06:12 |
|
|
Hehe po takim obiedzie to trzeba duuuużo tańczyć A co to tego że nie ma siły to mu się nie dziwię.. ja po konkretnie przetańczonej dyskotece też nóg nie czuje.. |
| |
| Szymuś |
Napisany: 08 Lip 2009 08:28 |
|
|
Ale jak cały czas skaczesz to sił Ci później brakuje Ale mimo iż nie mam sił, dalej skacze, zawsze