Autor Wiadomość
Cantina Taniec Napisany: 24 Cze 2009 11:38 Taniec  

Temat założyłam, ponieważ sama tańczę i miło by było gdyby na forum znaleźli się też inni, z którymi można na ten temat ciekawie porozmawiać kod emotikony: :) . Zapraszam

Bonus Taniec Napisany: 03 Lip 2009 01:52  

Chętnie porozmawiał bym z tobą ale nie wiele wiem na ten temat. Tańcze tylko na imprach.. kod emotikony: XP nie mam określonego stylu.. poprostu tańcze tak jak potrafie i jak narazie sprawia mi to pzyjemność a i partnerki nie narzekaja...(bo chyba o to w tańcu chodzi.. kod emotikony: :P ) a no i muzyka.. jezeli chodzi o mnie to muzyka klubowa.. strasznie nie lubie metalu czy jakiegoś hardrocka, nie wyobrażam sobie jak można przy tym tańczyć.. (oczywiście bez urazy dla ludzi którzy słuchają tej muzyki kod emotikony: ;D )

A ty należysz do jakiegoś zespołu tanecznego czy dopiero uczysz się tańczyć..??
Cantina Taniec Napisany: 05 Lip 2009 10:23  

Należę do grupy tanecznej - taniec towarzyski itp.

/ ja też d00b

Szymuś Taniec Napisany: 05 Lip 2009 12:09  

Ja pogo na koncertach odwalam, to też taniec, nie? kod emotikony: :D

Cantina Taniec Napisany: 05 Lip 2009 04:38  

No pewnie kod emotikony: :) . Przynajmniej coś się ruszasz, a nie jak niektórzy kod emotikony: :P .

Szymuś Taniec Napisany: 05 Lip 2009 06:56  

Ha! A ile po conajmniej trzech kawałkach kalorii tracę... ;d

Cantina Taniec Napisany: 05 Lip 2009 07:56  

Haha kod emotikony: :D . A przydaje się? W ciągu 2h tańca zrzucasz około 2 kg kod emotikony: xD

ziomek Taniec Napisany: 05 Lip 2009 09:24  

I nastepnie przy obiedzie zyskuje 3 kilo kod emotikony: :rotfl: kod emotikony: :rotfl:

Szymuś Taniec Napisany: 06 Lip 2009 07:50  

Inspiracja, na 2h nie mam już siły, chyba, że z dużymi przerwami kod emotikony: ;D
ziomekthebest, kurde, jakie Ty obiady jesz kod emotikony: ;D

Cantina Taniec Napisany: 06 Lip 2009 07:52  

To muszą być takie obiady meeeega! Takie co mają około 15000 kcal kod emotikony: xD .
A no to niedobrze, że nie masz siły kod emotikony: :P .

Bonus Taniec Napisany: 07 Lip 2009 06:12  

Hehe kod emotikony: :] po takim obiedzie to trzeba duuuużo tańczyć kod emotikony: XP
A co to tego że nie ma siły to mu się nie dziwię.. ja po konkretnie przetańczonej dyskotece też nóg nie czuje.. kod emotikony: xD
Szymuś Taniec Napisany: 08 Lip 2009 08:28  

Ale jak cały czas skaczesz to sił Ci później brakuje kod emotikony: :P Ale mimo iż nie mam sił, dalej skacze, zawsze kod emotikony: ;D