| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michalo_007 | ||
| The Big Roll in Paradise PL SCREENY OPIS Weź paszport i spakuj torby Paradise Island już czeka na ciebie. Big Roll in Paradise jest to popularna gra w różnego rodzaju kulki, które należy rzucać. Przyjmij wyzwanie i odkryj tajemnice wyspy. Gra przeznaczona na platformę s60v5 czyli między innymi : Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5530, Nokia 5800, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6 itp.. Gra w polskim języku DOWNLOAD Pobieranie / Download:
Mirror by MikoSh Pobieranie / Download:
|
||
| Suubi | ||
Gra jest świetna polecam serdecznie Jest to niz innego jak gra w "butle" polegająca na rzuceniu swojej kulki jak najbliżej kulki tzw "startowej". Musimy oczywiscie uważać na wroga który zrobi wszystko by z nami wygrać:) Gra ma opcję multilplayer przez co pozowala na niebywale wiele godzin gry _________________ |
||
| ziomek55 | ||
| Polecam. | ||
| bauzer | ||
Wyskakuje mi błąd ceryfikatu, pomimo że podpisałem gierke tak jak podpisuje wszystkie inne. _________________ |
||
| Jack | ||
| To złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| ramzestoja | ||
| Na 5800 śmiga i to nieźle, fajna gra. | ||
| xmajkeeel1 | ||
| warto ściągnąc, polecam! | ||
| speedie06 | ||
Smiga Polecam !_________________ |
||
| sebolk750i | ||
| A mi na 5530 nie działa..Włączam gre,pojawia sie czarny ekran i znika. | ||
| dagodrago | ||
| gra kozacka !!!tylko ze lipa sie zaczyna jak pokonamy tego francuskiego geja 5 razy co niby jest najlepszy to wtedy się wylancza gierka ekran powraca po prostu do aplikacji i już nie da rady pograć na ty profilu więcej! Proszę uważać na słowa. Następny taki post poleci do kosza.// patrikos23 |
||
| Wojtec12345678 | ||
Mi na C6 wyskakuje błąd uaktualnienia |
||
| stankovi23 | ||
| http://symbiane.pl/komuni...wan-vt13713.htm | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paradise IslandSymulacja |
Gry | patrikos23 | |
Mahjong Paradise 3Logiczna |