| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piotre19 | ||
| Modyfikacja zmienia wygląd menu na V-shape 1. Potrzebujemy: Syf z paczki i Program Xplore. 2. Instalujemy ROMpatchera i Xplore 4. Pobieramy c2z z załącznika i rozpakowujemy go. 5. Wchodzimy w Xplore> menu> tools> Configuration> i zaznacz 4 pierwsze "ptaszki" 6. Wchodzimy w z:\sys\bin i kopiujemy na kartę pamięci plik EFSrv.dll 7. Kopiujemy plik EFSrv.dll do miejsca gdzie rozpakowaliśmy c2z (4 punkt) 8. Włączamy c2z.exe. Utworzą nam się wtedy nowe pliki. Kopiujemy plik c2z.rmp do E:\Patches (jeżeli nie masz takiego folderu to go zrób) 9. Włączamy ROMpatchera wyłączamy zabezpieczenia (Disable Caps), a następnie włączamy patch c2z i dodajemy go do autostartu.= 10. Kopiujemy folder "270486738" (w paczce) do C:\private\10207254\themes 11. Zmieniamy widok menu 12. Cieszymy się nowymi świecidełkami Aby wrócić do tradycyjnego menu: 1.Wyłączamy c2z z autostartu 2.Resetujemy telefon 3.W Rompatcherze dajemy Disable Caps 3. Usuwamy folder "270486738" z C:\private\10207254\themes Działa tylko z FP1 link: Pobieranie / Download:
|
||
| Darozzzz | ||
| no na prawdę działa;/ N95-1 to FP1 a po zmianie menu wogóle wejść nie można... widzę w profilu że masz N95 ale nawet nie byłeś łaskaw tego przetestować;/ | ||
| chucky | ||
| coś mi się wydaje że to działa tylko na e51 i n81 | ||
| Darozzzz | ||
| w temacie było napisane że działa na FP1... a mój fon też jest na FP1.... heh lipa;/ | ||
| Szymuś | ||
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| mil912 | ||
| A to na noki n 73 też będzię działać ?? jak tak to gdzie to musze skopiowac ?? Dodam ze mam roblokowany telefon. Prosze o odpowiedz i z góry dzieki POZDRAWIAM | ||
| chucky | ||
| mil912, piotre19 napisał/a: więc na n73 na pewno nie zadziała
|
||
| dax92 | ||
Na E51 działa bez problemu |
||
| dareczek97 | ||
| A na E65 zadziała? | ||
| chucky | ||
| dareczek97, Opis:
e65 ma preFP1 więc nie zadziała _________________ |
||
| westh | ||
| mam to fabrycznie wbudowane w 6210 Navi i jest to paskudny układ ikon! | ||
| chucky | ||
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Menu w stylu V-shape |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiek9394 | |
SHAPE Services IMPluskomunikator internetowy |
Aplikacje | patrikos23 | |
Shape Services Mobiscopemożemy na bieżąco śledzić obraz z kamery podłączonej do komputera na swoim telefonie |
Aplikacje | patrikos23 | |
SHAPE Services IMPlusIM+ to zaawansowany komunikator internetowy. |
Aplikacje | Jack | |