| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Raven1911 | ||
Opis:
Program Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Biblioteki Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| rosomak2 | ||
| A gdzie są te bazy? | ||
| pakito91 | ||
Bardzo ciekawa i pożyteczna aplikacja tylko, dlaczego nie można poprawnie wpisywać haseł do wyszukiwania ??? np. chcąc wpisać jakieś hasło wyskakują mi inne litery niż te na guzikach, oraz jest włączony jakby swojego rodzaju słownik T9 który automatycznie podpowiada nam nie te hasła co trzeba. W ubogich ustawieniach tej aplikacji nie ma żadnej wzmianki na ten temat być może ta aplikacja nie jest na moj telefon (mam nokie 6220c) prosze o pomoc |
||
| lachowiczmk | ||
pakito91 spróbuj po wpisaniu danego hasła wciskać "prawo" "lewo" i hasła się zmieniają na inne u mnie to działa |
||
| ziomek | ||
| mirror programu Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Masti | ||
| ja mam E63 i to samo sie dzieje może ze mam klawiature qwerty ??. Wlącza sie dziwny slownik T9. I nie wszytskie literki mi wchodza,czyli jak mi ktoras literka nie wchodzi to oznacza ze danego slowa nie ma ?? A jak juz jakies slowo znajdzie to to potem wyskakuje jakies kwadraciki. | ||
| adi1536 | ||
| mi wyskakuje ważnośc certyfikatu wygasła;/ co z tym mam zrobić?? | ||
| Jack | ||
| Cofnij datę lub złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian Zero wiadomości o telefonie....... _________________ |
||
| adi1536 | ||
| mam nokie c5 sory ale jak tą date cofnąć? |
||
| Jack | ||
| Wchodzisz w aplikację zegar. Nie możesz poszukać trochę w telefonie _________________ |
||
| adi1536 | ||
| ok dzięki | ||
| kamilkw | ||
| WIek tos moze czy ten slownik do zajwisk paranormalnych znajduje sie w tym? Bo sciagnalem i jakos go tam nie ma. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
XlatorSłownik |
Aplikacje | BoRoS | |
Xlatorencyklopedie i słowniki |
Aplikacje | Laki1231 | |
XlatorSłownik, encyklopedia |
Aplikacje | Jack | |