| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| v1sioN | ||
Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| kolek1985 | ||
| Witam po małych testach na mojej noki wymyśliłem sposób żeby nie motać się z tym plikiem o rozszerzeniu "mbm". Jak zauważyłem to ten plik wogóle nie jest animowany przynajmniej u mnie. Wiec tak: -W pliku 101F8763.txt, a dokładnie w linijce... Pobieranie / Download:
...trzeba zmienić rozszerzenie pliku startup z .mbm na .gif W ten sposób możemy zamiast "startup.mbm" kopiować dowolne animacje GIF. (Pamiętając o rozdzielczości 360x640, i że nazwa pliku musi być zmieniona na startup) Proszę [ Dodano: 2010-01-08, 02:13 ] MODYFIKACJA AUTORSTWA homer19910707 _________________ |
||
| ziomek | ||
| Modyfikacja fajna ale rozdzielczosc jest różna zależy do jakiego telefonu . _________________ |
||
| chucky | ||
| ziomekthebest, wszystkie telefony z symbianem s60v5 maja taka sama rozdzielczość _________________ |
||
| ziomek | ||
| Wiem tylko że ja mówiłem o s60v3 zapomniało mi się że to przecież s60v5 sry mój błąd . _________________ |
||
| tomek198300 | ||
| Byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał jak usunąć logo startowe i dźwięk całkowicie (mam C6). edit Już znalazłem, na naszym forum oczywiście ;-) http://symbiane.pl/speedy...onu-vt13599.htm Posty złączone// stankovi23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Zmiana animacji startowej i dzwieku OS 9.3 ( uproszczony spo |
Modyfikacje | lui754 | |
[Modyfikacja] Usuwanie animacji startowej operatora |
Modyfikacje | lui754 | |
[Modyfikacja] Brak animacji startowej i dźwięku |
Modyfikacje | Jack | |
[Modyfikacja] Zmiana animacji i dźwięku startowego |
Modyfikacje | Jack | |
Change Shutdown Image- zmiana animacji wyłączenia telefonu. |
Modyfikacje | kolek1985 | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |