Temat Przesunięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
anonim Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 26 Lut 2010 11:47  

ziomekthebest, w sumie to ma sens. Ja użyłem NSS w wersji 1.0.38.15 czyli chyba najnowszej.

Skoro można zmienić PC Nokii 5800 przy pomocy NSS to może by nieco zmodyfikować ten poradnik? Bo inaczej ktoś tu wprowadza w błąd kod emotikony: :P
Endrjuu Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 28 Lut 2010 10:29  

Mimo najświeższej wersji NSS, program nie widzi mojego telefonu. Wie ktoś co zrobić???
Raziell Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 28 Lut 2010 11:22  

OGM_JAF_PKEY_Emulator lub Nokia Phoenix

Endrjuu Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 01 Mar 2010 12:39  

no taż lipa nie wyświetla pc.
Raziell Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 01 Mar 2010 12:44  

Pokazuje, pokazuje trzeba tylko kliknąć na INF kod emotikony: :thumbup:

Imperator_Edi Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 13 Maj 2010 06:49  

U mnie występuje błąd instalacji. Nie wiem jaki to błąd, bo komunikat jest tylko taki, że Program przestał działać.
tropheus92 Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 28 Maj 2010 01:42  

Przy próbie uruchomienia JAFa wyskakuje mi komunikat "P-KEY dongle not detected. Please insert activated dongle". Mam Vistę, proglam uruchamiam jako administrator i w trybie zgodności z kod emotikony: XP SP3. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem?
ml0dy155 Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 10 Cze 2010 11:20  

tropheus92 napisał/a:
  • Przy próbie uruchomienia JAFa wyskakuje mi komunikat "P-KEY dongle not detected. Please insert activated dongle". Mam Vistę, proglam uruchamiam jako administrator i w trybie zgodności z kod emotikony: XP SP3. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem?

Instaluj po kolei - najpierw wersje ***.62 poziniej przenieś pliki z ****.64 ... są jeszcze pozniejsze. - jak chcesz. I sciągnij VKey'a do ostatniej wersji. Będzie działać.
dragon987 Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 22 Wrz 2010 05:48  

zrobiłem jak napisał ml0dy155, ale dale nie działa ;/ Zainstalowałem także na kod emotikony: XP i miałem ten sam komunikat kod emotikony: :P ;/
Undisputed Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 24 Sty 2011 07:46  

a mozna tym samym programem zmienic product code Nokii n8??? mozna innymi programami ale widze ze ten najlatwiejszy.dodam ze mam kilka polskich PC na nokie n8,

Laki1231 Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 24 Sty 2011 07:53  

Można bez problemu;)

Undisputed Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F. Napisany: 09 Lut 2011 04:57  

ale nie wykrywa mi nokii n8.zmienilem na nokia pc suite i nic.probuje zeskanowac telefon i "Product Scan ERROR" dlaczego?

Sorki nie ten dzial,chodzi o program NSS.
« 1 2 3 »