| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| razel | ||
Jest to aplikacja za pomocą której zwiększy sie ilość wolnej pamięci ram w naszych smartfonach !! Niemożliwe ?? - Nie istniej. Jedyne co trzeba zrobić to ściągnąć ten program. Program trzeba podpisać , lub mieć złamanego symbiana. Po zainstalowaniu zrestartować fona. Aplikacja nie będzie widoczna ani w instalacjach ani w managerze plików. Po zrestartowaniu uruchomić Manager aplikacji , znaleźć program i usunąć go . Zrestartować naszą kosiarkę jeszcze raz i ilość naszego ramu w procesach powinna się zwiększyć do 5mb UWAGA DLA WSZYSTKICH !!! PRZED INSTALACJĄ SPRAWDZCIE I NAJLEPIEJ ZAPISZCIE SOBIE ILOŚĆ RAM - Jbak TaskM, GDYŻ WIELU UŻYTKOWNIKÓW MÓWI O TYM , ŻE ZWALNIA SIE TYLKO PAMIĘĆ TELEFONU. JEST TO KOMPLETNA BZDURA , DLA TEGO BY UNIKNĄĆ TAKICH SYTUACJI SPRAWDZCIE PROSZĘ ILOŚĆ RAM pozdrawiam Pobieranie / Download:
|
||
| grzesiek1925 | ||
| Proszę o hasło, gdyż "Ten folder jest zabezpieczony oddzielnym hasłem" | ||
| chucky | ||
| grzesiek1925, hasło do folderu jest podane na chomiku, wystarczy poszukać _________________ |
||
| hudi90 | ||
| Witam mam problem przy instalacji pisze mi niemozna zainstalowac co robic?? _________________ |
||
| Jack | ||
| http://symbiane.pl/komuni...wan-vt13713.htm _________________ |
||
| hudi90 | ||
| Jackson, Nic mi to niepomogło poradzisz cos ? _________________ |
||
| Jack | ||
| Ten program żadnego ramu nie zwalnia lecz 5 mb na pamięci telefonu. Nie wiem kto zapoczątkował taką plotkę że ten program ma się coś do ramu w telefonie _________________ |
||
| hudi90 | ||
| Jackson, A wiesz jaki program zwieksza? _________________ |
||
| stankovi23 | ||
| Możesz zwiększyć ram poprzez wyłączenie niepotrzebnych procesów programem KillMe | ||
| Branndy | ||
| proszę o podanie hasła nigdzie nie ma | ||
| ziomek | ||
| 5MB-Freespace jest słaba aplikacją jak nie macie do tego hasła wbijajcie i pobierzcie "5mb na C" mojej produkcji . http://symbiane.pl/5mb-na...5mb&start=0 Linków wewnętrznych nie trzeba kodować // stankovi23_________________ |
||
| cinek001 | ||
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki Autor postu otrzymał ostrzeżenie. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
5MB na CProjekt "5mb na C" ma za zadanie zwolnić 5mb z dysku C |
Python | ziomek | |
Sony Ericsson zwolni 2000 pracowników |